19 Temmuz 2013 Cuma

İşinizi eOfis’ de kurun; siz işinizi, onlar ofisinizi yönetsin!

Özellikle lokasyon anlamında İstanbul’un en önemli stratejik bölgelerinde yer alan eOfis, gerek dekorasyonu, gerekse sunduğu hizmetlerle hazır ofis ortamının yanı sıra insanların keyifle çalışabileceği alanları çok uygun imkânlarla sunuyor. eOfis ile yatırım yapmadan, genel gideri olmadan, idari personel gideri olmadan, esnek sürelerle tam donanımlı bir hazır ofise hemen sahip olabiliyorsunuz.

Kurulduğu günden bu yana kullanıcılarının %45’inin yabancı şirketler olduğunu belirten Arzu Kaliç, Amerika ve Avrupa’da oldukça yaygın olan bu sistemin ülkemizde de gün geçtikçe özellikle yabancı firmalar ve yeni girişimciler tarafından tercih edileceğini belirtti.

Henüz yolunda başında olmasına rağmen hedeflerinin ulusal bir firma olarak Türkiye hazır ofis sektöründe ciddi bir paya sahip olmak istediklerini söyleyen Kaliç, 2011 yılında Dünya Ticaret Merkezi EGS Business Park bloklarında açtığımız ofisimize; 2013 yılında Ataşehir Flora Residence, İstiklal caddesi Elhamra Han ve Bakırköy Marmara Forum AVM Garden Office, Kartal Hukukçular Towers’ı de ekleyerek ofis sayılarını her geçen gün daha da arttıracaklarını belirtti. Ankara ve İzmir’de de ofis açacaklarını belirten Kaliç; eOfis’in daha sonraki planları arasında yurt çapında diğer illerde özellikle iş ortaklığı ile büyümeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

En son teknoloji ile hazırlanmış ofis alanlarının yanı sıra özellikle pek çok ofiste bulunmayan uluslararası görüşmelerinizi rahatlıkla ve sorunsuz olarak yapabileceğiniz yüksek kalitedeki toplantı salonları, ortak çalışma alanlarının yanı sıra özel çalışma alanları ile birbirinden farklı özeliklerde lüx ve prestijli alanları çok ucuz maliyetlerle sahip olmanızı sağlıyor.

Rakiplerinden farklı bir yerde olmayı hedefleyen Ortak ofis kullanımı ve kullandıkça öde sistemiyle de dünyada ve Türkiye’de diğer hazır ofislerden ayrılan eOfis, bu sistemle vaktinin çoğunu ofis dışında geçiren iş sahipleri için günlük, saatlik kullanım gibi sıra dışı bir seçenek sunuyor. Bu sayede eOfis’de, firmalar ihtiyaçlarına paralel olarak büyüyüp daha büyük alanları veya küçülüp daha küçük alanları kullanma imkânı sunuyor.

Ayrıca mali müşavir, hukuk müşaviri, denetçiniz ve teknik danışman gibi bir şirketin en önemli birimleri ile isterseniz beraber çalışma imkânı da bulabiliyorsunuz. Yeşilköy, Bakırköy, Ataşehir, Kartal ve İstiklal caddesi üzerindeki 5 stratejik noktada prestijli ofis hizmeti veren eOfis, aylık 500 TL’ ye tüm ofislerini kullanma imkânı sunuyor.

İster masada, ister ev rahatlığında çalışın…

Şirket sahiplerine ev rahatlığında çalışma imkanı sunan eOfis, rahat koltuklarla dizayn ettiği çalışma ortamlarıyla tercih edenlere konforlu ve rahat çalışma imkanı sunuyor.

Siz işinizi yapın, biz ofisinizi yönetelim!

Çalışanları ofis ortamındaki tüm yorucu detaylardan uzaklaştırarak onların işlerine yoğunlaşmasına imkân tanıyan eOfis, sekreterlik, temizlik, posta-kargo takibi, internet, elektrik, stopaj, otopark, ısınma, soğutma, güvenlik ve daha pek çok genel gider ve ayrıntının yanı sıra misafirlerinizin ulaşımını sağlamak amacıyla özel şoför hizmeti de veriyor.

Telefon görüşmelerinizi hiç böyle bir odada yaptınız mı?

Dekorasyonu ile farklılığını hissettiren eOfis’ de, en dikkat çekici detaylardan biri de ofis dışına çıkmadan telefon görüşmelerinin daha sessiz ve sakin bir ortamda yapılmasına olanak sağlayan telefon görüşme odası. Çok şık ve konforlu olarak tasarlanan oda, ses geçirmezlik ve klima gibi özellikler taşıyor.

eOfis avantajları:
· Yatırım yok.
· Hiç bir genel gider yok.(Elektrik, aidat, internet, otopark, temizlik, güvenlik, stopaj)
· Genel personel gideri yok (Sekreter, Mutfak personel)
· Esnek kontrat süresi
· Telefonlarınıza bakan Resepsiyonist
· Tam donanımlı Toplantı odalarını ve ofisleri kullandıkça ödeme.
· Ofis içinde ihtiyaçlara göre hızlı büyüme ve küçülme.

KAYNAK: İnşaat&Yatırım Dergisi

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Verimli toplantı nasıl yapılır ?


Toplantı tek tek görüşülmesi zaman alan insanların aynı anda bir araya getirilmesi sonucu gerçekleşen faaliyettir. Eskiden bu tanıma aynı ortam sözünü de ekleyebilirdik ama artık telekonferansların da hayatımıza girmesiyle buna gerek kalmadı.
Verimli bir toplantı yapmak için neler yapmak gerekiyor?
 
1.Gündemi önceden haber verin.
Toplantı başlamadan o toplantının sınırları çizilirse, konuşulacak konular belirlenirse ve bu başlıklar katılacaklara gönderilirse toplantımız daha verimli olur. Katılanların bir kısmı hazırlıksız geleceklerdir. Ama yine de kafalarında bir fikir oluşmuş olur. Ben bilmiyordum, haberim yoktu bahanesinin arkasına sığınamazlar.
2.Günü ve saati belirli olsun.
Gelin arkadaşlar sorunlarımızı konuşalım, toplantı yapalım dediğinizde, nedense herkesin aynı anda işi çıkıyor. Fakat toplantıdan 2-3 gün önce toplantımız şu gün şu saat yapılacak derseniz, insanlar kendilerini bir şekilde bu programa uydurmuş olacaklar. Bunun yanında toplantıları hep aynı gün ve saatte yaparsanız insanlar buna alışır. O gün, o saat gelince kendilerini toplantı salonunda bulurlar.
3.Konu dışına çıkılmasına izin vermeyin.
Gündemin önceden belirlenmesi toplantımızın daha düzenli ilerlemesini sağlayacaktır. Bunun yanında toplantıyı yöneten kişinin, konuların dışına çıkılmasına izin vermemesi gerekir. Çünkü belirli bir çizgi, sınır koyulmazsa insanlar içlerini dökmeye, sıkıntılarını anlatmaya başlıyorlar. Böyle olunca da şirketin sorunlarına çözüm bulmak için toplanmışken, kendinizi ülkenin siyasi gündemini konuşurken bulabiliyorsunuz.
Okuldayken dersi kaynatmaya çalışan çocuklar varsa, toplantıyı kaynatmaya meyilli insanlar da olacaktır. Genelde aynı kişilerdir ve fırsat verilirse toplantı amacından uzaklaşabilir.
4. Alınan kararların sorumluluğunu kişilere, bitiş tarihleriyle verin.
Toplantılarda kararlar genelde “yapılacak, sonuçlandırılacak” şeklinde alınır. Ama bir sonraki hafta bakarsınız gündemde aynı sorunlar var. Çünkü “ecek, acak” ekinin sahibi yoktur. Kimse de sahiplenmek istemez. Bu yüzden toplantılarda alınan kararları kişilerin sorumluluğuna vermek daha doğrudur. Yani biz böyle bir karar aldık Mehmet Bey tarafından bir hafta içinde tamamlanacaktır şeklinde.Böyle olunca kimin yapacağı ve ne zaman yapılacağı daha net belli olur ve takibi kolay olur.
5.Toplantı notlarını yazılı tutun ve raporlayın.
Söz uçar, yazı kalır misali toplantı notlarını yazıya dökmek gerekir. Çünkü iletişimin o kadar hızlı ilerlediği bir çağda yaşıyoruz ki bu bilgi bombardımanı altında birçok şeyi unutabiliyoruz. Bu yüzden toplantılarda bir kişi belirlenmeli ve toplantının notları tutulmalı. Daha sonra bu notlar rapor haline getirilip toplantıya katılanlara gönderilmelidir. Bu şekilde toplantı insanların zihninde daha derli toplu hale gelir. Alınan kararlar netleşir. Yapılacaklar hakkında daha fazla bilgi sahibi olunur.
6.Bir önceki toplantının kararlarını kontrol edin. Her toplantıya bir önceki toplantının kararları kontrol edilerek başlanırsa eksikler daha net ortaya çıkıyor. Okulda öğretmenlerimiz defterlerimizi kontrol ederdi. Yaptık mı yapmadık mı diye. Toplantı başkanı da alınan kararlara ne kadar uyulduğunu kontrol etmeli. Çünkü insanlar takip edilince 1-2 sefer yapmasalar bile tekrar açıklama yapmamak için belirli bir süre sonra yapmaya başlayacaklardır.
İyi toplantılar…
 
 

 
 
  

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Şirket kuruluş süreci bir güne inecek...

Türkiye’de noterlik kurumunda son birkaç yıldır elektronik devrim yaşandığını dile getiren Türkiye Noterler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğurlu, bunun en belirgin sonucunun ikinci el araç satışlarında görüldüğünü, daha önce yılda 1.4 milyon olan ikinci el araç satış tescilinin, bu sayede 4.7 milyona çıktığını vurguladı. Uğurlu aynı şekilde mirasçılık belgesi ve elektronik ortamda defter ve belge onay işlemlerinin bildirimi projesinde de büyük başarı yakalandığını söyledi. Uğurlu, benzer bir çalışma ile şirket kuruluş süresini bir güne indirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

1972’de yürürlüğe giren Noterlik Kanunu’na göre noterliğin bir kamu hizmeti olduğunu hatırlatan Uğurlu, “Buna göre noter de yasal yetkilidir. Türkiye’de toplam bin 771 noterlik bulunuyor. Türkiye Noterler Birliği olarak bu kurumları günün koşullarına uygun hale getirmek için çok köklü bir değişim projesi başlattık. Türkiye gibi Latin Noterlik modelini uygulayan 35 Avrupa ülkesini inceleyerek hazırladığımız proje ile vatandaşların noterliklerde geçirdiği zamanı azaltmayı, hizmet kalitesini yükselterek tüm noterlikleri standart hale getirmeyi, ticari hayatı daha da kolaylaştırmayı ve Türkiye’nin 2023 yılı vizyonuna katkı sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Teknolojik gelişmeler ışığında noterlik mevzuatını yenileyeceklerini anlatan Uğurlu, “Tüm noterliklerde hem fiziksel hem de hizmet standardını sağlayacağız. Tüm noterlik işlemlerini elektronik ortamda saklamaya başlıyoruz. Bu Merkezi Arşiv Sistemi sayesinde yakın zamanda tüm noterliklerde yapılan işlemler elektronik olarak da kayıt altına alınacak. Böylece vatandaş yaptığı bir işlemi yıllar sonra bile başka bir noterliğe giderek rahatlıkla bulabilecek. Bu sayede mahkemeler ve paydaş kurum ve kuruluşlar ile yasaların izin verdiği ölçüde elektronik ortamda paylaşım yapılarak özellikle yargı hizmetlerine büyük katkı sağlanacak” dedi.

Elektronik devrim yaşıyoruz

AB üyesi ülkelerin ortak bilgi ve belge paylaşımı ile ilgili olarak noterliklerin altyapısını tamamlama aşamasına geldiklerini vurgulayan Uğurlu, şunları söyledi: “Gayrimenkullere ilişkin işlemler ve mahkemelerin iş yükünün azaltılmasına yönelik noterliklerce yapılabilecek işlemler ile ilgili çalışmalar yapacağız. Değişim Projesi’nin startını bu yıl verdik ama Noterlik Kurumu’nun son birkaç yıldır bir elektronik devrim yaşıyor. Bunun vatandaşa ve kamuoyuna olan yansımasının da fevkalade iyi olduğunu görüyoruz. Türkiye Noterler Birliği olarak güvence altına aldığımız işlerde ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği yaparak, elektronik ortamda bu kurumlarla entegrasyon sağlıyoruz. Böylece vatandaş kapı kapı dolaşmaktan kurtulup sadece notere giderek işini yapabiliyor.”

Yılda 4.7 milyon araçlık işlem yapılıyor

Bu kapsamdaki ilk çalışmayı 2010’da Emniyet Genel Müdürlüğü ve Gelir İdaresi Başkanlığı ile birlikte ikinci el araç devir ve tescili konusunda yaptıklarını hatırlatan Uğurlu, “Eski sistemde ikinci el araç satış işlemi yapmak vatandaş için çok zor bir süreçti. Tüm belgeleri ayrı ayrı toplamak gerekiyordu. Şimdi ise alıcı ve satıcı notere geliyor. Noter tüm ilgili birimlere elektronik ortamda bağlı olduğu için işlemi 10 dakika içinde yapıyor. Sistem elektronik ortama taşınınca ikinci el araç satışlarında büyük artış oldu. Eski sistemde yılda ancak 1.4 milyon araç satış ve tescili yapılabilirken bugün bu rakam 4.7 milyonun üzerine çıktı” diye konuştu.

Mirasçılık belgesini 10 dakikada veriyoruz

2011’de Mirasçılık belgesi işlemlerinde de benzer bir uygulama yaptıklarını söyleyen Uğurlu, “Geçmişte mirasçılık belgesi sadece mahkemeler tarafından verilebiliyordu. Ancak yargının üzerindeki iş yükü nedeniyle bir belgenin alınması 3-4 ayı buluyordu. Ekim 2011’den itibaren bu belgeyi verme yetkisi mahkemelerin yanı sıra noterliklere de verildi. Kimlik Paylaşım Sistemi’nde elektronik olarak yapılan sorgulamalar neticesinde mirasçılık belgesini 10 dakikada verebiliyoruz. Şu anda noterliklerde günlük ortalama bin mirasçılık belgesi veriliyor. Böylece Türkiye genelinde verilen yıllık 450 bin adet mirasçılık belgesinin yüzde 70’i noterlikler tarafından verilir hale geldi. Çünkü vatandaş daha kolay olduğu için bu belgeyi noterliklerden almayı tercih ediyor.

Aynı şekilde elektronik ortamda Defter ve Belge Onay İşlemlerinin Bildirimi projemiz de büyük başarı sağladı. 2010’da 2.6 milyon, 2011 yılında 3.9 milyon ve 2012 yılında noterliklerde 5.1 milyon adet elektronik ortamda defter onayı bildirimi gerçekleşti. Bu sistemimize 43 bin 116 mali müşavir ve muhasebeci giriş yapabiliyor” dedi.

Bir hafta süren şirket kuruluşu bir güne düşecek

Noterliklerde yapılan benzer özelliğe sahip işlemleri ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği yaparak elektronik ortama taşımayı hedeflediklerine dikkat çeken Uğurlu, “Bu kapsamda şimdi sırada şirket kuruluşu var. Şu anda yaklaşık bir hafta süren ve yorucu bir işlem olan şirket kuruluşunun elektronik ortamda bildirim ve tescili için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı öncülüğünde çalışıyoruz. Yakın zamanda tüm Türkiye’de sadece bir noterliğe giderek, bir günde şirket kurmak mümkün olacak.

Online şirket kuruluşu ile 2011’de 2 bin 150 adet olan sözleşme adedi, 2012 yılında şu an itibariyle 10 bin 19 adete ulaştı. Tüm bunlar kusursuz altyapımız, 40 yıllık bilgi birikimimiz ve deneyimli insan kaynağımız ile sağlandı” dedi.

Yargının üzerindeki yükü hafifletmeye hazırız

Günün koşullarına uygun, hızlı karar alabilen ve hızlı hareket edebilen yepyeni bir Noterlik Kurumu oluşturacaklarını vurgulayan Ahmet Uğurlu, “Bu kapsamda yeni iş alanlarına da talibiz. Mahkemelerin üzerindeki iş yükü her geçen gün artıyor. Çünkü yargıya intikal eden uyuşmazlık sayısı katlanarak büyüyor. Bu da yargının işleyişinin daha da yavaşlamasına neden oluyor. Türkiye Noterler Birliği olarak bin 771 üyemiz ile yargının üzerindeki yükü hafifletmeye adayız. Mevcut durumda sahip olduğumuz Güvenilir Üçüncü Taraf sıfatını, e-dönüşümün sunduğu fırsat ve olanaklarla destekleyerek elektronik ortamda hizmet sunan, elektronik ortama özgü yeni iş ve hizmet modellerini kullanıp klasik iş yapma modellerinin yanı sıra e-iş ve işlemler bakımından da yetkin bir kurum olmayı hedefliyoruz” bilgisini verdi.


Kaynak:
Dünya Gazetesi

9 Temmuz 2013 Salı

Girişimcileri ‘Patron’ yapacak altın tavsiyeler


Girişimcilik konusunda en etkin STK’lardan biri olan Endeavor Türkiye’nin üyeleri girişimcilere özel ‘pusula’ olabilecek tavsiyelerde bulundu… İşte kendi işini kurmak isteyenlere, paha biçilmez öneriler…
Uzun dönem ekonomik büyümeyi desteklemek amacıyla yarının büyük işletmelerini yani etkin girişimcileri seçip, yol göstererek onlara ivme kazandıran küresel hareketin önderliğini yapan Endeavor Türkiye’nin yönetim kurulu üyeleri, girişimciler için altın tavsiyelerde bulundu.
Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “İşinizi sindire sindire büyütmeniz gerekir. Bazen çok doğru iş fikirleri fazla acele edildiği için başarıya ulaşamayabilir.
Sakinliği korumak ve sabırlı olmak çok önemli” tavsiyesinde bulunurken, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ise “İş fikrinize ve çözüme değil, fikrin çıktığı ihtiyaca odaklanın. İş modeliniz zaman içinde revize olacaktır, ancak ihtiyaç her daim sabit kalır” uyarısında bulunuyor.


SADECE MADDİ DEĞİL, MANEVİ SERMAYE DE ŞART
Murat Özyeğin-Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi:

- Başarılı bir girişimci olmak için öncelikle kendi özelliklerinizi iyi değerlendirmeli, güçlü ve eksik olduğunuz yönleri tespit etmelisiniz.

- Kuruluş aşamasında pazarı iyi analiz etmeli ve ürün veya servisiniz ile hedeflediğiniz pazarın boşluk ve ihtiyaçlarına karşılık vermeye gayret etmelisiniz.
- İşinizi kurmak için sadece maddi değil manevi sermayeye de ihtiyacınız var. Bir işi kurmak ve büyütmek için finansal imkan kadar doğru insanlarla bağlantılar kurmak, fikir alışverişi yapabilmek de kritik bir başarı unsurudur. Sizi doğru müşteri kitlesiyle bir araya getirebilecek bir kaynak çoğu zaman nakit paradan daha değerlidir.

ACELE ETMEYİN SAKİNLİĞİ KORUYUN

- İşinizi sindire sindire büyütmeniz gerekir. Bazen çok doğru iş fikirleri fazla acele edildiği için başarıya ulaşamayabilir. Sakinliği korumak ve sabırlı olmak çok önemli.
- Sürdürebilir başarıyı yakalamak için her gün yeni bir şeyler öğrenmeye devam etmelisiniz. Kendinizi ve işinizi hep geliştirmelisiniz.

İLİŞKİ AĞINIZI SAMİMİ VE SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE GELİŞTİRİN
Suzan Sabancı Dinçer-Akbank Yönetim Kurulu Başkanı:

- Fikir bulmak, iş planı hazırlamak, şirket kurmak, şirketi büyütmek gibi bir girişimcinin yaşam döngüsünü oluşturan adımlar farklı liderlik ve yönetim becerileri gerektirir. Bu süreci farkındalık ile yaşayıp, sürekli öğrenim ve gelişime kendinizi adayın.

- En değerli AR-GE ortağınız müşterinizdir. Müşteri ilişkilerinin yönetimine ve hizmetlerinize yatırım yapın ve yakından takip edin. Müşteri ihtiyaçları, beklenti ve talepleri inovasyon çalışmalarınıza ışık tutacaktır.
FİNANSAL BİLGİLERE HAKİM OLUN

- İş fikrinize ve çözüme değil, fikrin çıktığı ihtiyaca odaklanın. İş modeliniz zaman içinde revize olacaktır ancak ihtiyaç her daim sabit kalır.
- İlişki ağınız ve deneyiminiz yapacağınız atılımlarda belirleyici olacak. Farklı bakış açıları kazanmak ve kaldıraç etkisinden yararlanmak üzere ilişki ağınızı samimi ve sistemli bir şekilde geliştirin.

- Şirketinizin finansal bilgilerine hakim olun. Finansal yönetim hafife alınacak bir kağıt takip işi değildir. Gelir-Gider Tablosu, Nakit Akışı ve Bilanço’nun ne olduğunu, nasıl hazırlandığını ve nasıl okunduğunu bilmelisiniz.

KURDUĞUNUZ İŞTE İSTEDİĞİNİZ BAĞLANTIYI YAKALAYAMIYORSANIZ DOĞRU ZAMANDA BIRAKMALISINIZ
Ebru Özdemir-Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi:
- Girişimciler, iyi bir iş fikrinin yanı sıra iyi bir iş modeli kurgulayarak, iyi bir ekip oluşturarak, nakit akışının öngörülebildiği güçlü bir finansal plan yaparak yola çıkmalı.
- Ortaklık konusunda önyargılı olmayın. Doğru bir ortaklık hem size otokontrol sağlar hem de riski taşımanıza yardımcı olur. ‘Ben’ yerine ‘Biz’e odaklanır ve bu motivasyonunuzu kaybetmezseniz, hedeflerinize daha çabuk
ulaşırsınız.
- Başarı sadece parasal getiriyle ölçülebilir bir kavram değil. Bulunduğunuz ekosisteme bir değer katması, yüksek istihdam yaratma potansiyeline sahip olması, sektöründe fark yaratacak bir gelişmeye imza atması da başarılı olup olmadığınızın bir göstergesidir.

UZUN VADEYE BAKIN

- Bir girişimci için azimli olmak çok önemli. Ancak bu noktada azimli olmak ile ‘duygusal inatçılığı’ karıştırmamak gerekiyor. Eğer olmuyorsa, vazgeçmeyi bilmelisiniz. Kurduğunuz işte istediğiniz başarıyı yakalayamıyorsanız, doğru zamanda vazgeçebilme olgunluğunu gösterebilmelisiniz.
- Başarılı bir şirket yaratmanın sırrı, sürdürülebilirlikten geçer. Kısa süreli karlılık yerine, sürekli gelişim odaklı bir stratejik planlamayla hareket ederseniz, uzun vadede kazanan siz olursunuz.

Kaynak:
http://www.istenhaber.com/girisimcileri-patron-yapacak-altin-tavsiyeler/

8 Temmuz 2013 Pazartesi

eOfis, ofis ihtiyacını prestijli 4 lokasyonda karşılıyor

eOfis, kendi işini kurmak isteyenlere, rakiplerinden bir adım önde olmak ve müşterilerine kurumsal kimliğini yansıtacak girişimcilere anahtar teslim hizmet sunuyor.


eOfis, yatırımları yapmadan sözleşme imzalar imzalamaz çalışmaya başlayabileceğiniz, içerisinde sekreterinizden lüks ofis mobilyalarına kadar her şeyi düşünülmüş, 4 prestijli lokasyonda hazır ve sanal ofis hizmeti veriyor. Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi EGS Park Blokları, Bakırköy Marmara Forum Garden Office, Ataşehir Flora Suit&Office ve İstiklal Caddesi’ndeki tarihi binada sanal ve hazır ofis ile prestijli bir iş adresine sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda eOfis’in yurt dışında da anlaşmalı olduğu ofisleri dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Şirket kuruluş danışmanlığı, mali müşavirlik, hukuk danışmanlığı, PR Reklam danışmanlığı ve IT Danışmanlık hizmetlerine ve teknik ekibinize aynı ofis içinde ulaşmanın avantajını yaşayın.


Kaynak: Kobiefor