22 Ağustos 2013 Perşembe

Şirket Kuruluşu

İş açacak girişimcilerin öncelikli olarak ihtiyaç duydukları hizmetlerin başında şirket kuruluşu gelmektedir. Şirketin alt yapısının baştan itibaren sağlam oluşturulması, ortaya çıkabilecek sorunlardan ve maddi kayıplardan korunmak için büyük önem taşır. Şirket kuruluşu yapmadan önce karar verilmesi gereken diğer bir konu da şirket türüdür. Girişimcilerin iş yaşamına başlarken kurulması kolay ve masrafsız olan şahıs şirketi ya da sağlam ortaklık yapısı ile daha güçlü bir imaj veren limited ve anonim şirketler, günümüzde en çok tercih edilen şirket yapılarıdır.
Şirket kuruluşunun deneyimli mali danışmanlar tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Bu aşamada eOfis şirket kurmak, şirketinin adresini taşımak ya da şirket kuruluşu yapmış olan ve büyümek isteyenlere profesyonel mali danışmanları ile destek veriyor.

eOfis, yeni bir şirket kurmak ancak başlangıçta genel ofis ve personel giderleri ile uğraşmak istemeyenler için şirket kuruluş desteği sağlamaktadır. Şirket kurmak ve profesyonel ofis desteği için eOfis doğru adrestir.


6 Ağustos 2013 Salı

Yatırım yapmayın, ofis sahibi olun...


Son zamanlarda artan girişimciler, mobil çalışanlar veya ev ofis çalışanlara yönelik olarak ortaya çıkan sanal ofis ve hazır ofis konsepti günümüzde oldukça popüler hale gelmiştir.
Her girişimcinin bir şirkete, her şirketinde bir ofise gereksinimi vardır. Normal bir ofisin getireceği yükümlülüklere ve maliyetlere katlanmak istemeyenler, yeni arayışlar içine girmişlerdir.  İş dünyasında gereklilik haline gelen prestijli adres ve ofis pahalı bir yatırımdır.  Bunun yanında telefonları cevaplayacak ve posta kargoları takip edecek personel de efektif çalışmak ve prestij için diğer bir gerekliliktir. Lüks bir plazada modern ve uygun fiyata ofis bulmak oldukça zordur. Bu nedenle, tüm bu ofis maliyetlerini minimuma indiren hazır ofis, ofis kiralamanın en avantajlı yoludur.  Önceden dekore edilen, modern, tam donanımlı şık ofislerde müşterilerinizi ağırlayabilir, sağlam bir izlenim bırakabilirsiniz.
Şirkete özel tahsis edilen ofiste, büyük yatırımlar yapmadan ya da genel ve personel giderleri ödemeden prestijli bir plazada ofis ve sekreterlik hizmetine sahip olmak mümkündür. Başlangıçlar ve büyümek için en uygun seçenek olan eOfis hazır ofislerinde hemen yerinizi alabilirsiniz.