22 Ağustos 2013 Perşembe

Şirket Kuruluşu

İş açacak girişimcilerin öncelikli olarak ihtiyaç duydukları hizmetlerin başında şirket kuruluşu gelmektedir. Şirketin alt yapısının baştan itibaren sağlam oluşturulması, ortaya çıkabilecek sorunlardan ve maddi kayıplardan korunmak için büyük önem taşır. Şirket kuruluşu yapmadan önce karar verilmesi gereken diğer bir konu da şirket türüdür. Girişimcilerin iş yaşamına başlarken kurulması kolay ve masrafsız olan şahıs şirketi ya da sağlam ortaklık yapısı ile daha güçlü bir imaj veren limited ve anonim şirketler, günümüzde en çok tercih edilen şirket yapılarıdır.
Şirket kuruluşunun deneyimli mali danışmanlar tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Bu aşamada eOfis şirket kurmak, şirketinin adresini taşımak ya da şirket kuruluşu yapmış olan ve büyümek isteyenlere profesyonel mali danışmanları ile destek veriyor.

eOfis, yeni bir şirket kurmak ancak başlangıçta genel ofis ve personel giderleri ile uğraşmak istemeyenler için şirket kuruluş desteği sağlamaktadır. Şirket kurmak ve profesyonel ofis desteği için eOfis doğru adrestir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder