10 Eylül 2013 Salı

Bayim Olur musun fuarı 12 Eylül'de kapılarını açıyor!

Dünya çapında ün yapmış marka avcılarının katılımıyla gerçekleştirilecek Ulusal ve Uluslararası çapta yaklaşık 400 markanın yatırımcılarla buluşacağı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 12 Eylül 2013 Perşembe günü kapılarını açıyor...

Franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla İstanbul’da buluşturacak olan ‘Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ 12 Eylül 2013 Perşembe günü kapılarını açıyor. Yaklaşık 400 firmanın görücüye çıkacağı fuara, dünya çapında tanınan ve birçok markanın uluslararası pazarda zincir haline gelmesini sağlayan marka avcıları katılıyor.

Markalarını ulusal ve uluslararası pazarda zincir haline getirmek isteyenlerle yatırımcıları bir araya getiren ‘Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, adeta marka avına sahne olacak. Medya fors Fuarcılık organizasyonu ve Ulusal Franchising Derneği (UFRAD) işbirliği ile düzenlenen fuar, 12–15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6 ve 7. Hall’lerde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Bu yıl, 20.000m2 alanda 400’e yakın markanın girişimcilerle buluşacağı fuara başta Türkiye olmak üzere; Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Ortadoğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlerden çok sayıda ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Fuar Adı     :  Bayim Olurmusun -2013
Fuar Alanı  :  CNR Expo Center
Tarih             :  12-15 Eylül 2013
Şehir/Ülke  :  İstanbul/Türkiye


Kaynak: 
emlakkulisi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder