30 Mayıs 2013 Perşembe

Mobil ve Evden çalışanlara Ofis desteği

Kendine evden işimkanı yaratan, mobil ve home ofis çalışanlara sanal ofis, hazır ofis hizmeti sağlayan eOfis ofis desteği ve kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman yanınızdadır. Evden çalışarak ofis maliyetiyle uğraşmak istemeyen çalışanlar için ideal çözüm olan sanal ofiste sekreterlik hizmetinin yanı sıra prestijli bir adresiniz oluyor.

Günümüzde, bir yere bağlı olmadan mobil ve ev ofis çalışanların sayısı oldukça artmıştır. Sürekli ofisinde bulunmayan şirket sahipleri her ne kadar evden işlerini yönetse de önce prestijli bir adrese ihtiyaçları vardır. Kartvizitlerinde ve resmi belgelerinde yer alan adresler ile müşterilerine ve iş birliği yapılan şirketlere daha profesyonel bir imaj çizmek mümkündür.

Evden çalışanlar ofis içi işleri yönetmekle zaman kaybetmeden sadece işlerine odaklanabilirler. Gelen aramaların cevaplanması, posta ve kargoların alınması ve bu bilgilerin eposta yoluyla anlık olarak gönderilmesiyle her şeyden haberdar olabilirler. Genel ve personel gideri olmadan ofisinizi eOfis yönetirken, siz evden işinizi yönetebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder