16 Mayıs 2013 Perşembe

Yeni ofislerimiz Taksim ve Ataşehir’ de yerinizi alın

Prestijli lokasyonlarda sanal ofis, hazır ofis ve toplantı odası kullanım hizmeti veren eOfis 2013 Mart ayı itibarıyla İstanbul’ un yeni finans merkezi Ataşehir’ de ikinci şubesini açtı. Hızlı ve emin adımlarla büyüyen eOfis sonrasında İstanbul’ un en popüler ve merkezi lokasyonu olan İstiklal Caddesi’ nde tarihi Elhamra binasında üçüncü şubesinde faaliyete geçmiştir.

Girişimcilerin ve mobil çalışanların en çok tercih ettiği sanal ofis sisteminde, prestijli bir adrese sahip olmanın ve telefonlarınızı cevaplayan, posta ve kargolarınızı karşılayan sekreterlik sisteminin avantajları oldukça fazladır. İsteğiniz doğrultusunda yerel bir telefon numarası tahsis edilerek, telefonlarınızı bu numaraya yönlendirebilir ve aramalarınızın bilgisini anlık olarak eposta yoluyla alabilirsiniz. Hazır ofislerde ise sanal ofiste alınan hizmetlere ilaveten kapalı ve özel olarak dekore edilmiş ofislerde sadece işinize odaklanabilirsiniz.

Açılan yeni ofis şubelerinde, eOfis müşterilerin taleplerini göz önünde bulundurmuştur. Özellikle yabancıların tercih ettiği Taksim şubesinde eOfis modern ve tam donanımlı toplantı odaları ile dikkat çekiyor. Kısa süreli, saatlik, günlük ve aylık olarak kiralamalar yapabileceğiniz toplantı odalarında profesyonel toplantılar yapabilirsiniz.

Ataşehir Flora Suite Office’ te 28. ve 23. katlarda hem muhteşem İstanbul manzarası hem de ev ofis konsepti ile çalışmak isteyenlere konforlu ve rahat bir çalışma ortamları sağlamaktadır. Hem kapalı hem de açık ve paylaşımlı hazır ofisleri ile İstanbul’ un Anadolu yakasında ofis ihtiyacı olanlara farklı seçenekler sunulmaktadır.

Eofis’ in İstanbul’ da Avrupa ve Anadolu yakasında açılan yeni şubelerinde Hazır ofisleri ve Toplantı odalarını kullanma fırsatını kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder