11 Nisan 2013 Perşembe

İnovasyon Buluşmaları 2013


İş dünyasındaki yoğun rekabet ortamında şirketler için stratejik bir öneme sahip olan "İnovasyon", Açıkinovasyon öncülüğünde düzenlenecek toplantıda masaya yatırılacak. Global pazarda fark yaratmak ve rekabet avantajı elde ederek büyümek isteyen sektör ve şirketler için hazırlanan buluşmanın ilki 18 Nisan'da İstanbul Yapı-Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

Bankacılık sektörü inovasyon liderlerinin ağırlanacağı buluşmada hayata geçirdiği 5 bin 585 inovasyonla birçok ödülün sahibi olan First National Bank'ın İnovasyon Başkanı Paul Steenkamp konuşacak.

İnovasyon Buluşmaları Hakkında

Türkiye ve dünyadan nitelikli isimlerin konuşmacı olacağı İnovasyon Buluşmaları 2013 ile her dönem bir sektörde inovasyon teması işlenerek inovasyon kültürünün yaygınlaştırılması, sektörün geleceğine yönelik trendlerin belirlenmesi hedeflenmektedir. Konferans kapsamında başarılı danışmanlar ve sektörlerin önde gelenleri, Türkiye ve dünyadan başarı hikâyelerinin tartışılacağı üst düzey bir paylaşım ortamında bir araya getirilecektir.

İnovasyon Buluşmaları 2013, inovasyonu jenerik bir ifade olmaktan çıkarıp, nasıl hayata geçirileceğine dair somut ve pratik öneriler sunacaktır. İnovasyon buluşmalarının tümü bir konferans merkezinde, simültane tercüme, ikram, konferans düzeni v.b. tüm hizmetlerin en üst düzeyde sağlanması ile Açıkinovasyon.com tarafından organize edilecektir.

2013 Teması

İnovasyon Buluşmaları 2013 etkinliğinin teması bankacılık sektöründe inovasyondur. Bankalar geçmişte inovasyonu nasıl yaptılar, nasıl yapıyorlar ve nasıl yapacaklar sorularının cevaplarının aranacağı etkinlikte, başarılı inovasyon yönetimi programları ve inovatif ürün, hizmet, iş modeli örnekleri değerlendirilecektir.

Kaynak:
http://www.isteinsan.com.tr/isteinsan_gazete/83858.html
http://www.inovasyon2013.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder