8 Nisan 2013 Pazartesi

OFİSİNİZ HAZIR...


HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR

Birbirinden farklı konseptlerde, modern ve tam donanımlı ofis alanları sunan eOfis, hizmet ağını genişletmek için Mecidiyeköy ve Ataşehir de prestijli plazalarda iki ay içinde faaliyete başlamayı  planlıyor.

Dünya Ticaret Merkezi EGS Park Bloklarında Eylül 2010 tarihinden beri Hazır ve Sanal Ofis hizmeti veren eOfis, hizmet ağını  enişletmek için Mecidiyeköy ve Ataşehir de prestijli plazalarda iki ay içinde faaliyete başlamayı planlıyor. Hizmetlerini üç ana başlık altında toplayan şirketin profesyonellere sunduğu çözümleri eOfis İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Onur Kenar, şöyle anlatıyor: “Ofise gelmeden de ofis işlerinizin operasyondaki arkadaşlarımızın aracılığı ile yönetilmesini sağlayan Sanal Ofis hizmetimiz; Türkçe ve İngilizce iş telefonlarınızın karşılanıp telefon trafiğinin yönetilmesini kapsıyor. Açık veya Paylaşımlı Ofis hizmetimiz ise; kısa süreli ofis ihtiyaçlarınızı minimum maliyet ve maksimum verimlilik ile karşılayan, ortak bir çalışma alanında hazır ofislerin tüm imkânlarının kullanılmanızı ve birçok farklı alanda faaliyet gösteren şirketlerle networking yapmanızı sağlayan çalışma sistemidir. Düzenli olarak bir ofise ihtiyaç duyan profesyoneller için ideal ofis çözümüdür. Kullandıkça öde gibi esnek bir politikaya sahip olan hazır ofis sistemi de firmaların tercih edebileceği alternatif çözümlerdendir. Hiçbir genel gider olmadan size ait kapalı ofisinize geçip çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.”

İş hayatınızı kolaylaştıracak alternatif ofis alanları sunuyor
eOfis olarak iş hayatınızı kolaylaştıracak ve yatırım yapmadan büyük masraflardan kurtaracak alternatif ofis alanları hazırladıklarını söyleyen Kenar, şu bilgileri veriyor: “Prestijli iş adreslerinde ofis kiralamak dekorasyon, tadilat, yeni mobilyalar, internet, telefon, faks, elektrik, su ve doğal gaz faturaları, aidat ücreti göz önüne alındığında oldukça masraflı bir iştir. eOfis ailesi; sizi, tüm bu masraflardan kurtaracak profesyonel bir çalışma ortamı sunuyor. Prestijli ofis alanlarımızı dilediğinizde kullanabilir, misafirlerinizi ağırlayabilir toplantılarınızı yapabilirsiniz. Bir eOfis üyesi hizmetlerimiz olan sanal ofis, hazır ofis, toplantı odası, sekretarya ve transfer gibi hizmetleri, profesyonel  çalışma ortamlarında kullanabiliyor. Amacımız birçok hizmeti bir arada sunmak. Mali müşavirinizle, denetçinizle, teknik ekibiniz gibi yardımcı personelinizle aynı ortamda çalışma imkânını sağlıyoruz.”

Ofis kurulumu için yapılan hiçbir yatırım müşteriye yansıtılmıyor
“Hazır ofis sisteminin, geleneksel ofislere oranla avantajlı olmasında en büyük etken, temizlik, mutfak, ofis bakım ve giderlerinin yanı sıra sekretarya hizmetinin ek ücretler uygulanmadan müşteriye sunulmasıdır” diyen Kenar, ofis kurulumu için yapılan hiçbir yatırımın, müşteriye yansıtılmadığını söylüyor. Stopaj yerine KDV avantajı sağlandığını belirten yönetici, A sınıfı plazada maliyetlerin, yüzde 20 den yüzde 80’e kadar düştüğünü sözlerine ekliyor. İş merkezi bölgelerindeki ofislerin daha çok tercih edildiğini vurgulayan Kenar,  “Bizim tercih edilmemizin nedeni; Dünya Ticaret merkezi ve CNR Fuar alanına yakın olmamız ve havaalanına 3 dakikalık bir mesafede bulunmamızdır” diyor.

Farklı konseptlerde modern ve tam donanımlı toplantı odaları hazırlıyor
Müşterilerinin rahatı ve konforu için, rahat telefon görüşme odalarından ev rahatlığında çalışabilmelerine kadar ofis çalışma ortamı hazırladıklarını dile getiren Kenar,şu bilgileri veriyor: “Altı toplantı odamızı birbirinden çok farklı konseptlerde modern ve tam donanımlı olarak hazırladık. Hazır ofislerde modern görünüme ve konfora önem verdik. 1.sınıf mutfak, dinlenme alanları ve fuaye alanları hazırladık. Her müşterimize kargo alanları, posta kutuları, deskler, özel dolaplar tahsis ettik. Her ofis ve toplantı odalarının girişlerine ve ofis girişine bilgi ekranları ve TV’ler yerleştirdik. Bu sayede tüm ofis ve toplantı odaları ile ilgili bilgi, odaya girilmeden önce misafirlere verilmekte. Aynı zamanda bu terminalleri oda içlerine de koyarak müşterilerimizin bizlere hızlı ulaşmasını ve hizmet kalitesini arttırmayı hedefledik. Biz ofisleri kullandıkça ödeyeceğiniz bir sistemle öne çıkartıyoruz. Bu konuda hem fiyat, lokasyon ve özellikle ofis kalitesinde çok iddialıyız. Tek kişilik modern ofis alanlarımız var. Mümkün olduğunca talebe göre dekorasyon yapıyoruz.”

Kobilife Dergisinden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder